Як вибрати душові перегородки

При виборі душової перегородки слід звертати увагу на наступні складові:

конструкція;
матеріал;
колір і декор;
форми і розміри.

ТЕХНІЧНІ характеристики багато в чому диктуються типом приміщення, його площею і можливістю реалізації тієї чи іншої конструкції. А для замовника залишається вибір форми, кольору, матеріалу і деяких конструктивних особливостей, таких як наявність або відсутність дверей, форма перегородки і т. д.

У питаннях вибору матеріалу слід грунтуватися на особливостях подальшого використання приміщень – для душових зі значною кількістю відвідувачів, краще вибрати більш зносостійкий варіант перегородок з HSL панелей, а при облаштуванні душової преміум-класу краще не економити і зупинитися на варіанті з суцільноскляної перегородки.

Замовити перегородки для душа в Києві

Сучасні якісні перегородки відрізняються хорошими технічними характеристиками, оскільки вони не розмокають, стійкі до корозії і механічних впливів, забезпечують високий рівень гігієнічності приміщення і безпечні в експлуатації. Завдяки цьому при облаштуванні громадських душових часто вибирають саме такий вид конструкції.

Компанія SKY Construction пропонує свої послуги для здійснення завдань будь-якої складності. Ми реалізуємо проекти будь – якої складності-від класичних варіантів економ класу до ексклюзивних рішень.

SKY Construction-це завжди:

Оперативне виконання замовлення – до 5 днів на виготовлення;
Прийнятна цінова політика;
Сучасне виробництво з використанням передового обладнання;
Реалізація найскладніших завдань;
Гарантія якості.