Туалетні кабінки і перегородки

Туалетні кабінки і перегородки – це необхідне і практичне рішення для організації простору громадського санвузла. Такі конструкції можна зустріти в вбиральнях спортивних комплексів, фітнес клубів, промислових підприємств, офісних центрів і т.д. завдяки використанню туалетних кабін і перегородок створюється функціональний, комфортний і недорогий простір в санвузлах загального користування.

Туалетні кабінки з пластику, ДСП та інших матеріалів, прийшли на зміну більш громіздких конструкцій, коли між окремими кабінками зводилися стіни. Сьогодні, можна уникнути проведення такого роду будівельних робіт, заощадити місце, час і грошові витрати замовивши туалетні кабіни.

Основні види туалетних кабінок

У технічного боку сантехнічні кабінки-це модульні конструкції, які складаються з:

алюмінієвого профілю;
матеріалу заповнення;
фурнітура.

Для матеріалу заповнення використовуються різні варіанти – це може бути скло, ДСП, ЛДСП, HPL пластик і т.д. вибір цієї складової кабінки залежить від сфери експлуатації, інтенсивності використання і т. д. безумовно вид обраного матеріалу безпосередньо впливає на ціну туалетної кабінки. Розглянемо основні типи туалетних кабінок:

Кабінки Лайт+
Кабінки Комфорт
Кабінки Преміум

Кабінки Лайт+

Відрізняються простотою і функціональністю. Основною перевагою даної моделі є можливість економити простір, а також досить простий і швидкий монтаж.

У виробництві використовується плита ламінованого ДСП з товщиною 18 мм.анодований алюмінієвий каркас має додаткове посилення і може бути пофарбований в будь-який з кольорів за шкалою RAL. Додатково комплектується якісною накладною фурнітурою. В системі використовується 4 основних види профілю з товстим перетином, що гарантує міцність конструкції при її прийнятній ціні.

Кабінки Комфорт

Мають більш складну але практичну конструкцію, яка створена для приміщень з високою інтенсивністю використання. В якості матеріалу заповнення-ламінований ДСП з товщиною 25 мм, стійкий до ударів і пошкоджень. Ламіноване покриття відкриває широкі можливості для декору, що дозволяє значно розширити можливості оформлення приміщення.

В системі використовується посилений алюмінієвий профіль-тут використовуються не тільки 4 стандартних види профілю, але і додатковий профіль декору, що закриває внутрішні видимі елементи. Функціонально цей елемент не тільки прикрашає конструкцію, але і додатково захищає робочу конструкцію.

Кабінки Комфорт комплектуються якісною нажимной фурнітурою ABLOY (Фінляндія), принцип дії якої значно продовжує термін служби кабінок.

Кабінки Преміум

Створені спеціально для вбиралень в закладах елітного рівня – ресторанах, готелях, спортивних клубів і т.д. конструкція представлена безкаркасною системою. Матеріал заповнення – HPL плита, стійка до пошкоджень, значних ударів і механічних впливів. Передбачений широкий асортимент можливостей для декору, що дозволяє оформити приміщення санвузла відповідно до обраного інтер’єром або корпоративним стилем закладу.

В якості фурнітури для пластикових туалетних кабін використовується високоякісна продукція європейського класу-елементи з нержавіючої сталі або надміцного пластику.

Замовити туалетні кабіни в Києві

Компанія SKY Construction-досвідчений виробник конструкцій туалетних кабінок різної складності. Працюючи на ринку більше 8 років ми реалізували безліч проектів – від бюджетних до індивідуальних проектів преміум-класу.

Залишивши заявку на консультацію на сайті або зателефонувавши нам, Ви отримаєте всю необхідну інформацію про варіанти і можливості реалізації для вашого проекту. Також наші менеджери допоможуть скласти заявку на прорахунок і вже протягом доби після вимірів ви отримаєте докладний кошторис на всі витрати при виробництві і монтажі.

Вибирайте Sky Construction, тому що ми:

працюємо оперативно-менше 5 днів на виробництво конструкцій будь-якої складності;
гарантія якості-надаємо гарантію 10 років на реалізовані нами проекти;
працюємо без вихідних, щоб виконувати свої завдання швидко і у зручний для вас час.