Суцільноскляні перегородки для офісних і житлових приміщень

Суцільноскляні перегородки використовуються для поділу простору приміщень. Найчастіше їх можна зустріти в торгових центрах, аеропортах, розважальних комплексах, в офісах і навіть, в якості декоративного оформлення заміських будинків і квартир.

Для таких перегородок використовується загартоване скло, товщина якого становить 8-12 мм – це оптимальний варіант, який дозволяє ефективно використовувати денне освітлення, і раціонально зонувати вільний простір, без втрати площі.

Конструкція суцільноскляних перегородок

Перегородки суцільноскляні – це ідеальне рішення для сучасного будинку або офісу. Основа перегородки – це скляне полотно, яке відрізняється підвищеною міцністю і здатне витримувати різні механічні дії. При цьому, навіть при розбитті скло розсипається на негострі дрібні осколки, які не зашкодять людині. Така міцна конструкція практично не має терміну придатності і абсолютно безпечна в експлуатації.

Встановлюється щільно скла на клемний профіль або профіль П-подібної форми, також можлива установка за допомогою точкового кріплення (з використанням коннектерів). Між собою скляні секції з’єднуються стик в стик з технологічним зазором в 2 мм.Для підвищення рівня шумоізоляції, стики заповнюються силіконом.

Рекомендована максимальна висота перегородки не повинна перевищувати 3 м – таке обмеження дозволяє гарантувати міцність конструкції і її довговічність.

Типи дверей в перегородках

Специфіка суцільноскляних перегородок дозволяє використовувати безрамні двері з різними варіантами виконання. Використовуються наступні види дверей:

розпашні-відкриваються в одну сторону. Залежно від ширини отвору, можуть бути одно – і двостулковими. Встановлюються в алюмінієву дверну коробку;
маятникові-відкриваються в обидві сторони, за рахунок чого часто використовуються в громадських місцях. Встановлюються без дверної коробки – як правило, кріпляться в підлогу і стелю, також можливе кріплення в перегородки за допомогою спеціальних кріплень. На маятникову конструкцію рекомендовано встановлювати доводчик, щоб закриття було максимально плавним;
розсувні – найбільш популярний варіант для сучасного інтер’єру, оскільки дозволяє економити простір. Полотно двері зсувається в сторону за допомогою спеціальної роликового механізму.

Кожна двері додатково комплектується якісною фурнітурою з сучасним стильним дизайном.

Вибирати тип двері варто в залежності від типу приміщення, щоденного навантаження на двері, розмірів дверного отвору і особливостей подальшої експлуатації.

Основні переваги скляних перегородок:
Стійкість до навантажень і механічних впливів. Використовується загартоване скло або триплекс має високі показники міцності, завдяки чому розбити цей матеріал практично неможливо.
Простота в догляді. Незалежно від різних варіантів оформлення скла (матове, дзеркальне, з гравіюванням і т.д.), підтримувати в ідеальному стані його дуже легко – досить періодично мити скло за допомогою спеціальних засобів і натирати до блиску.
Екологічність і безпека. Скло не викликає алергічних реакцій, оскільки виготовляється з кварцового піску. Такі перегородки безпечні для людей з підвищеною чутливістю.
Оформлення та дизайн. Квартира, будинок, офіс або торгова площа, в інтер’єрі яких використані скляні перегородки, виглядають стильно і сучасно. Скло дозволяє ефективно використовувати природне денне світло, надаючи простору приміщення додаткового обсягу.
Замовити суцільноскляні перегородки в Києві

У компанії SKY Construction ви можете купити суцільноскляні перегородки та двері для них будь-яких форм і розмірів. Ми здійснює виготовлення перегородок під замовлення, за попереднім виміром зі складанням індивідуального проекту.

Переваги компанії SKY Construction:

Складання кошторису менш ніж за добу;
Виготовлення перегородок не більше 5 днів;
Здійснюємо повний цикл робіт-від виробництва до установки.

Ми займаємося більше 8 років виробництвом скляних конструкцій, регулярно впроваджуючи нові, сучасні технології в свою роботу.

Ціна на суцільноскляні конструкції залежить від безлічі факторів:

розмірів конструкції;
особливостей приміщення;
вибраних матеріалів;
оформлення скла і т. д.

Звертайтеся за телефонами, вказаними на сайті, щоб отримати детальну інформацію про вартість і терміни виконання замовлення.