Скляні підлоги та перекриття

Скляні підлоги-це вишукане доповнення інтер’єру будь-якого приміщення. Міцність конструкції гарантована міцними і перевіреними матеріалами, яка гарантує безпеку використання. І при цій надійності вони здатні дивувати своєю легкістю і легкістю, зраджуючи інтер’єру особливої невагомості.

В якості основного матеріалу для скляних підлог використовується триплекс-міцне загартоване скло, яке здатне витримувати більше 300 кг / м2, що дозволяє гарантувати безпечне використання. Цей матеріал не боїться навантажень, механічний впливів і пошкоджень. За рахунок цього оптимально підходить для облаштування підлоги не тільки в житлових, але і громадських приміщеннях.

Види скляних підлог

За своєю конструкцією, скляна підлога-це фрагмент підлогового покриття, що представляє собою нішу в підлозі, на яку накладається скло. Залежно декоративна ніша може мати різні розміри.

Окремо варто відзначити дизайнерське виконання скляного підлогового покриття. Адже наявність ніші передбачає можливість облаштування різних варіантів підсвічування, декоративне оформлення і багато іншого. Завдяки цьому приміщення набуває нестандартний, оригінальний елемент інтер’єру, який абсолютно змінює сприйняття простору.

Скляні підлоги і перекриття часто застосовуються:

торгових і розважальних центрах;
магазин;
житлових заміських будинках;
нічних клубах;
спортивних клубах, басейнах і т. д.

Залежно від побажань клієнта і можливостей приміщення можливе облаштування різних варіантів скляних підлог.

Види конструкцій скляних підлог:

Скляні ніші в підлозі-простий і популярний варіант, який ми описували раніше. Встановлюється в ніші в підлозі або дає можливість наростити до 10 см над рівнем підлоги. Скляна ніша заповнюється декоративними елементами, підсвічуванням, піском, камінням і т.д. по периметру ніші укладається рама з полірованої нержавіючої сталі, зверху – скляна плита.
Скляна доріжка – за своєю суттю це кілька скляних Ніш поспіль. Використання скляної доріжки як декоративного прийому дозволяє візуально розмежувати приміщення. Підсвічування ніш надає особливого настрою інтер’єру. Часто встановлюється навколо басейну.
Суцільноскляний підлогу-підходить для варіантів, коли облаштовується скляна підлога великої площі. Складається з бетонної основи, на який встановлюється каркас з високоміцної сталі. Скляне покриття-триплекс. Така конструкція з легкістю витримує навантаження до 400 кг на квадратний метр, не деформуючись.
Міжповерхові скляні перекриття-отвір в підлозі між поверхами, в Яким на конструкцію з нержавіючої сталі укладаються листи скляного полотна. Такий вид перекриття багато в чому має перевагу з точки зору оформлення підлоги, а також забезпечує хороший рівень освітленості, оскільки скло має відмінні світлопропускні властивості.

Замовити скляну підлогу або міжповерхове перекриття в Києві

Наша компанія пропонує свої послуги з виготовлення та монтажу скляних підлог і перекриттів будь-якої складності. Ми розробляємо індивідуальні проекти” під ключ ” пропонуючи своїм клієнтам тільки якісні рішення, виконані відповідно до сучасних технологій.

SKY Construction-це завжди:

Прорахунок вартості конструкції не більше доби;
Виробництво підлог до 5 днів;
Досвідчений спеціаліст;
Індивідуальний підхід до кожного проекту;
Більше 8 років досвіду роботи.

При облаштуванні скляної підлоги найважливішим фактором є його декоративне оформлення. Фахівці компанії SKY Construction допоможуть підібрати будь-який малюнок, декоративні елементи, підсвічування для вашого скляної підлоги.

Ми пропонуємо свої клієнтам індивідуальні рішення, виготовляючи всі конструкції під замовлення. Ціна скляної підлоги може залежати від специфіки і розмірів конструкції, обраних Вами матеріалів, варіантів декору, особливостей приміщення де буде встановлено підлогу.

Звертайтеся за номерами, вказаними на сайті, щоб отримати вичерпну інформацію про можливості облаштування скляних підлог і перекриттів, вибрати оптимальний для вас варіант і оформити заявку на прорахунок.