Скляні офісні перегородки

Стаціонарні скляні перегородки відкривають нові широкі можливості в питанні облаштування робочого простору офісів. Раніше для цього використовувати складні конструкції з гіпсокартону, проте сьогодні таке рішення залишається в минулому, адже скло представляє широкий ряд переваг.

Переваги скляних перегородок:

Економія простору-така жива геометрія не “з’їдає” площу офісу, дозволяючи відокремлювати функціональні зони з максимальною економією вільного простору;
звукоізоляція-високий рівень захисту від сторонніх звуків підвищує ефективність роботи співробітників;
великі можливості для декору-різні варіанти оформлення з нанесенням логотипу, тонуванням, матуванням або гравіюванням;
довговічність-використовується довговічний міцний матеріал (загартоване скло або триплекс) який стійкий до механічних впливів;
монтаж проводиться без шкоди для ремонту.
Вибір скляних перегородок в офіс

Офісні перегородки зі скла – це сучасне слово в світі дизайну інтер’єрів робочих приміщень. Завдяки прозорості скляних полотен зберігається природне освітлення, що значно підвищує комфорт під час роботи.

Конструкція стаціонарних офісних перегородок передбачає наявність алюмінієвого профілю з високою міцністю, який встановлюється на каркас або безпосередньо кріпиться до стін, підлоги або стелі.

Скляне полотно – це загартоване скло або триплекс з товщиною 8, 10 або 12 мм.цей міцний матеріал добре пропускає світло і, при цьому, досить міцний до механічних впливів. До того ж, навіть при розбитті, скло розсипається на невеликі і негострі осколки, які не зашкодять людині. Такий рівень безпеки матеріалу дозволяє використовувати офісні перегородки зі скла в фітнес-клубах, аптеках, банках, торгових і розважальних центрах і т. д.

Скляні перегородки дозволяють:

формувати кабінетні системи;
ізолювати окремі функціональні зони офісу;
облаштовувати конференц-зали.

Принцип установки стаціонарних скляних перегородок не дозволяє вільно їх переміщати без допомоги фахівців, оскільки в процесі монтажу вони кріпляться в підлогу, до стелі або стіни. Вони можуть встановлюватися як на всю висоту приміщення, так і мати вільний край.

Офісні перегородки та офісні двері зі скла

До загального списку стаціонарних скляних перегородок варто віднести можливість установки різного виду дверей, які зручні в різних ситуаціях.

У скляні перегородки встановлюються наступні види дверей:

маятникові-відкриваються в обидві сторони, за рахунок чого зручні в громадських приміщеннях з великою пропускною здатністю. Для установки не потрібно дверна коробка;
розсувні-зсуваються в бік за допомогою спеціальної роликової конструкції. Такий тип двері дозволяє економити простір приміщення.
Основні міфи про стаціонарні скляні перегородки:
Дорого. Ціна на офісні перегородки та двері зі скла безпосередньо залежить від грамотного планування і розробки конструкції. Часом для зручного розмежування простору досить декількох полотен і при комплектації якісною фурнітурою скляна перегородка буде служити дуже довго.
Недовговічно і небезпечно. Якісні перегородки зі скла нічим не поступаються в своїй міцності і довговічності гіпсокартоновим стінам.
Неможливий повторний монтаж. Незалежно від типу перегородки (в тому числі і стаціонарні), вони можуть бути демонтовані і переміщені в новий офіс або просто змінена конфігурація і їх розташування. Однак для таких робіт варто залучати фахівців, які зможуть гарантувати безпеку виконання робіт.
Замовити офісні скляні перегородки в Києві

Фахівці компанії SKY Construction пропонують свої послуги з виготовлення та монтажу стаціонарних офісних скляних перегородок різних форм, розмірів і конфігурацій. Наша компанія вже більше 8 років спеціалізується на виробництві скляних і алюмінієвих конструкцій під замовлення за індивідуальними проектами.

З нами зручно і вигідно:

Розрахунок вартості проводиться протягом доби;
Виготовлення перегородок до 5 днів;
Виробляємо роботи” під ключ ” – від вимірів і виробництва до монтажу.

Цінова політика компанії широка-у нас ви можете підібрати як доступні скляні перегородки в офіс, так і замовити унікальні конструкції преміум-класу.