стеклянный козырек

Скляні козирки і навіси

Скляний навіс чи козирок – це не тільки функціональний елемент екстер’єру будівлі, але і його декоративна складова. Козирки і навіси виготовляють з міцного скла, яке здатне витримувати значні навантаження, витривалі до механічних впливів, за рахунок чого на їх поверхні не з’являються відколи і подряпини.

В якості основи для скляних козирків і навісів використовується надміцне скло триплекс, рідше в таких ситуаціях застосовується загартоване скло.

Причини, за якими варто вибрати козирки і навіси зі скла:
Надійність і ефективність. Свою основну функцію-Захист входу від опадів і підвищення комфорту переміщення для людей, скляні козирки і навіси виконують також якісно, як і навіси з будь-яких інших матеріалів. Однак, завдяки своїй міцності і надійності, варіації зі скла здатні значно довше витримувати різного роду навантаження;
Світло і огляд. Прозорість скла дозволяє не тільки поліпшити рівень освітлення, але і не заважає огляду. А як відомо, природне освітлення значно приємніше для людського ока ніж штучне;
Екстер’єр будівлі. Легкі і невагомі конструкції зі скла не псують зовнішній вигляд і підходять під, практично, будь-який архітектурний стиль;
Дизайн та оформлення. Широкі можливості для дизайну, які дозволяє реалізувати конструкція скляних навісів-це ще одна незаперечна перевага, яка часто застосовується для офісних будівель.

Зважаючи на таку кількість незаперечних переваг, козирки і навіси зі скла часто замовляють для будівель різного призначення.

Скляні навіси, найчастіше використовуються, для:

адміністративних будівель;
пішохідних зон в громадських місцях;
парковки і зупинки;
Альтанки приватний будинків.
Види кріплень скляних козирків

Залежно від специфіки конструкції і будівлі, де планується встановити козирок або навіс використовуються різні види кріплення.

Основні види кріплень:

на тягах. Найпопулярніший варіант, який має досить витончену конструкцію. Несучу функцію виконує скло-воно кріпиться однією стороною до стіни. Металеві тяги, закріплюються під кутом до фасаду, фіксують консольний край. Скляний козирок на тягах при такому кріпленні знаходиться в підвішеному стані. Правильно спроектована конструкція здатна витримувати значні снігові навантаження. Кількість фурнітури мінімально.
на тягах з підсконструкцією. Варіант, який вибирають в тих ситуаціях, коли перший спосіб кріплення неможливий або необхідний максимальний винос козирка. Для цього випадку використовується додаткова металева конструкція, що розподіляє навантаження на полотно скла. Залежно від розміру козирка визначається кількість шарнірних кріплень, що утримують скло;
на консольній під конструкцією. Використовують консольну металоконструкцію, що виконує завдання несучої конструкції. Таке досить складне кріплення застосовується, коли необхідно обладнати козирки складних форм або розмірів. Шарнірні ротули компенсують термічні деформації скла, а також гарантують надійне кріплення незалежно від рівня впливу вітрового або снігового навантаження.
навіси зі скла. Світлопрозорий козирок, що має велику площу. Кріпляться такі навіси за допомогою опор. Може виконувати роль самостійної конструкції (ганку будинку, торгового центру, Альтанки, парковки і т.д.).
Замовити скляний козирок в Києві

Компанія SKY Construction виготовляє скляні козирки і навіси будь-якої складності під замовлення. Ми працюємо на ринку скляних конструкцій вже більше 8 років, систематично модернізуючи виробництво, покращуючи технології. Це дозволяє надавати замовнику тільки кращий результат в максимально стислі терміни.

Звертаючись до нас, Ви отримуєте:

Прорахунок за 1 добу;
Виготовлення конструкцій будь-якої складності за 5 днів;
Працюємо 7 днів на тиждень;
Гарантія 10 років.

Щоб отримати більш детальну інформацію про нашу діяльність і товари або оформити заявку на прорахунок – звертайтеся за номерами, вказаними на сайті – наші менеджери дадуть відповідь на будь-які Ваші запитання.