Розсувні перегородки зі скла

Скляні розсувні системи-це сучасне рішення в питанні організації простору житлових і офісних приміщень.

Розсувні перегородки часто можна зустріти в:

Торгових і розважальних центрах;
Фітнес-клубах;
Офісних приміщеннях;
Житлових будинках або навіть квартирах.

Завдяки екологічній чистоті і безпеки матеріалу, скляні перегородки також використовуються для медичних і оздоровчих установ.

Переваги розсувних перегородок зі скла:

Довговічні і надійні – для перегородок, використовується загартоване скло (товщиною 9-10 мм) або триплекс – матеріал, який вкрай стійкий до механічних впливів – його досить складно розбити. Але навіть при пошкодженні, скло розсипається на невеликі осколки з гладкими краями, не здатними нашкодити людині;
Високий рівень світлопропускної здатності-скло не краде денне або штучне освітлення, надає приміщенню об’єму, що вкрай зручно для темних або великих офісних приміщень;
Простий догляд-поверхня скла легко очищається за допомогою побутових миючих засобів;
Широкі конструктивні і дизайнерські можливості-в залежності від специфіки приміщення і ваших побажань, може бути облаштована розсувна перегородка з різними принципами переміщення панелей або дизайнерським оформленням полотна.

Види розсувних перегородок

Основні відмінності між розсувними перегородками полягає в їх конструктивних особливостях. Головні складові таких перегородок – це рухомі секції і розсувний механізм (напрямні і роликові каретки, які забезпечують ковзання).

Полотно перегородки може бути виконано в суцільноскляному (безрамному) або каркасному варіанті. У другому випадку, для заповнення може бути використано скло або комбінування матеріалів.

Конструкція розсувних офісних перегородок передбачає наявність декількох розсувних модулів, їх переміщення відкриває прохід або закриває його. Залежно від типу переміщення модулів перегородки бувають:

Слайдинговые (опрозпашні). Переміщаються по рейках, які розташовані на підлозі. Напрямні на стелі утримують полотно і допомагають йому в процесі ковзання. Конструкція проста і зручна, але пази в підлозі, по яких перемішається полотно, періодично необхідно чистити від пилу;
Підвісний. Утримуються у вертикальному положенні і переміщаються за допомогою напрямних, які кріпляться на стелі. У нижній частині полотна-ролики, що підтримують перегородку і забезпечують її плавне ковзання. Відсутність напрямних на підлозі – це безумовна перевага, однак така конструкція вимагає наявності жорсткого кріплення до стелі, що неможливо в разі якщо в приміщенні вже є підвісні стелі, які не витримають такого навантаження.

Конструкція розсувних перегородок має ряд обмежень, основне з яких полягає в максимальній масі перегородки і, відповідно, розмірі полотна – вага перегородки не повинен перевищувати 120 кг. ця умова гарантує не тільки значно більший термін служби, але і кращі характеристики при експлуатації – плавність руху, легкість переміщення і т. д.

Для розсувних механізмів також окремо варто відзначити фурнітуру. Фахівці нашої компанії використовують, в такого роду конструкціях, тільки найякісніші комплектуючі, оскільки саме вони визначають надійності служби механізму-скла пересуваються легко і плавно, вага системи мінімальний.

Купити розсувні перегородки зі скла в Києві

Наша компанія вже більше 8 років займається розробкою і монтажем скляних і алюмінієвих конструкцій розсувних перегородок різних форм, розмірів і конфігурацій. Систематично освоюючи і впроваджуючи нові технології в своєї роботи, ми пропонуємо широкий спектр якісних послуг-все починаючи від виїзду на замір і закінчуючи монтажем перегородок.

З нами вигідно, тому що SKY Construction це:

Доба на прорахунок точного кошторису;
До 5 днів виготовлення перегородки будь-якої складності;
Всі роботи виконуються»під ключ”.

Зателефонувавши за телефонами, вказаними на сайті, ви можете зв’язатися з нашими менеджерами, які нададуть детальну консультацію в питанні вибору скляних перегородок, оформлять заявку на прорахунок і дадуть відповідь на будь-які, що цікавлять вас, питання.