Переваги використання сантехнічних перегородок

Доступна ціна
Вартість на монтаж сантехнічних перегородок знижена в кілька разів, за рахунок відсутності капітальних будівельних робіт.

Раціональне використання простору

Перегородки не займають зайве місце і при цьому раціонально розмежовують існуюче. Більш того, при наявності обмеженої площі, використання тонкої перегородки дозволить організувати більшу кількість кабінок.

Можливість перепланування

Відсутність капітального ремонту і зведених стін дозволяє змінити планування Вбиральні в будь-який момент.

Замовити сантехнічні перегородки в Києві

Компанія Sky Construction пропонує Вашій увазі широкий вибір перегородок для санвузлів з різних матеріалів. Вже більше 8 років ми реалізуємо проекти будь-якої складності з впровадженням передових і сучасних технологій.

Чому варто вибрати нас?

Складаємо докладний кошторис за 24 години;
Виробляємо будь-які конструкції менш ніж за 5 днів;
Надаємо гарантію на виконану роботу-10 років;
Досвід роботи – більше 8 років на ринку.

Своїм клієнтам ми пропонуємо вибір тільки з найякісніших комплектуючих, рекомендуємо реалізацію тільки тих проектів, якість яких можемо гарантувати. Особливості сучасного виробництва в SKY Construction дозволяють нам виготовляти Сантехнічні перегородки, захищені від вологи, пошкоджень, впливу хімічних засобів і механічних пошкоджень. Для впевненості в довгому терміні служби і зручності використання, ми також рекомендуємо використовувати якісну фурнітуру від європейських виробників.