Офісні скляні перегородки

Скляні офісні перегородки зручні для поділу функціональних зон в офісних, житлових і комерційних приміщеннях. Дозволяють легко зонувати простір без втрати площі і проведення зайвих будівельних робіт.

Скляні перегородки використовуються:

в облаштуванні офісних приміщень;
поділ функціональних зон (коридору, конференц-залу, кухні, робочої зони);
оформлення торгових площ, фітнес клубів;
для декорування житлового простору будинків і квартир.

Прийнято вважати, що скло – це досить крихкий матеріал, але для виготовлення перегородок використовується його особливий вид – загартоване скло, триплекс з покриттям ущільнюючої плівкою – всі ці варіації гарантують довговічність конструкції, безпеку її використання.

Такі технічні характеристики перегородок зі скла дозволяють облаштовувати їх в приміщеннях різного функціонального призначення. З декоративної та естетичної точки зору прозорість матеріалу додає об’ємності простору, без втрати світла і площі.

Види скляних перегородок

Завдяки популярності скляних перегородок сьогодні на ринку представлені різні конструкції, які розроблені для різних умов використання. Давайте разом розберемося в специфіці таких перегородок, відмінностях між ними і в тому, як раціонально вибрати той чи інший вид конструкції для інтер’єру офісу.

Залежно від призначення, скляні перегородки бувають:

Стаціонарні-відрізняються наявністю жорсткого каркаса, який кріпить скло до підлоги і стелі. Найчастіше використовуються для організації простору офісних приміщень, оскільки гарантують хороший рівень шумоізоляції, що створює комфортні умови роботи.
Мобільні (їх ще називають модульними) – перегородки зручні в тих ситуаціях, коли передбачається часта переконфігурація простору офісу. Конструкція перегородки дозволяє легко переміщати модулі, тимчасово відокремлюючи простір робочої зони.
Розсувні-скляні вироби такого виду мають спеціальну конструкцію з роликової системою, в межах якої переміщаються скляні полотна. При необхідності приміщення можна роз’єднати на секції або об’єднати його.

Залежно від типу конструкції:

Суцільноскляні-стаціонарні перегородки, які не мають каркаса. Полотна скла стикуються торцями, з’єднуються силіконовим клеєм для створення необхідного рівня герметичності конструкції;
Каркасні-перегородки з алюмінієвим або сталевим каркасом, на який кріпиться полотно.

Матеріал для виготовлення перегородок-це скло, яке міцніше і товще ніж звичайне віконне, більш стійке до пошкодження. При наявності ризику значного механічного впливу краще вибрати загартоване скло. В умовах підвищеної травмонебезпечності (школах, садах, клініках і т.д.) рекомендується використовувати триплекс – матеріал, який навіть при пошкодженні розпадається на осколки з гладкими краями і не зашкодить людині. Також підвищує міцність скла спеціальна ущільнююча плівка, яка збільшує міцність і утримує осколки при пошкодженні.

Перегородки зі скла представлені не тільки різними конструкціями, але і різним декоративним оформленням. На скляну поверхню наносяться піскоструминні малюнки, прикрашаються скляною крихтою, лазерним гравіюванням і т. д.

Купити скляні перегородки в Києві

Компанія SKY Construction виробляє і встановлює скляні перегородки різної складності. Як правило, виготовлення скляних перегородок проводиться під замовлення, після складання індивідуального проекту. Тому перед початком виробництва виконуються точні виміри, розробляється технічна складова конструкції, дизайн. Також заздалегідь відбувається підбір якісної і функціональної фурнітури.

Ми пропонуємо своїм клієнтам:

Отримання розрахунку вартості протягом доби;
Виробництво перегородок протягом 5 днів;
Повний цикл робіт: виробництво, доставка, установка.

Наша компанія більше 8 років здійснює виробництво різних алюмінієвих і скляних конструкцій впроваджуючи нові технології і методи в реалізованих об’єктах. У нас ви можете купити скляні перегородки різного цінового діапазону – від економа до преміум-класу. Звертайтеся за номерами, вказаними на сайті – наші менеджери дадуть відповідь на будь-які, що цікавлять вас питання, і допоможуть оформити замовлення.