Огороджувальні конструкції сходів

Сходи використовуються в багатоповерхових будівлях будь – якого призначення-житлових, комерційних, офісних, торгових і т.д. тому вкрай важливо щоб цей елемент інтер’єру був не тільки функціональним і красиво оформленим, але і безпечним. З цією метою всі сходи повинні бути обладнані спеціальним огорожами (перилами). Виготовляються такого роду огорожі зі всіляких матеріалів, проте в сучасних інтер’єрах все частіше застосовують скло.

Скляні огорожі для сходів допомагають надати легкості конструкції. Завдяки великим можливостям в питанні дизайнерського оформлення вони широко застосовні не тільки в комерційних будівлях, але і в житлових будинках. Сьогодні огорожі для сходів зі скла – це міцні, безпечні і надійні конструкції, з вишуканим стилем.

Переваги скляних перил для сходів:
Надійні і функціональні. Для виробництва таких конструкцій в якості полотна використовується загартоване скло або триплекс – матеріали, які вкрай стійкі до механічних пошкоджень. Наприклад, загартоване скло може витримувати більше 1 тис.кг ваги. І навіть в разі різкого і значного впливу, розбивається таке скло на гранули, якими практично неможливо порізатися.

Прості в догляді. Скло-це не вибагливий матеріал в питанні вологості, впливів прямих сонячних променів і т.д. досить використовувати побутові миючі засоби, які дозволять підтримувати чистоту полотна і такі перила будуть прикрашати ваш будинок досить довго.
Безпека для здоров’я людини. Основа для виготовлення будь-якого скла-це кварцовий пісок-екологічно чистий матеріал, що не викликає алергічних реакцій навіть у гіперчутливих людей.

Зовнішній вигляд. Скляні конструкції сьогодні широко застосовні в житлових і нежитлових інтер’єрах, оскільки дозволяють створити красиві і повітряні конструкції, що наповнюють будинок повітрям.
Види кріплень скляних огорож для сходів
Кріплення в торець (точкове). Використовується для огородження сходів, внутрішніх балконів, атріумів. Скляне полотно кріпиться до торцевої частини перекриття або сходового маршу. Для цього використовується спеціальне затискне точкове кріплення з нержавіючої сталі. Сам кріпильний елемент складається з двох елементів: опорної шайби і вижимного елемента, безпосередньо притискає скло до опори;

З нижнім прихованим кріпленням-оптимальний варіант для терас, басейнів і літніх майданчиків. Для таких конструкцій використовується загартоване скло триплекс. Кріплення здійснюється за допомогою несучого алюмінієвого профілю різьбовими затискачами. На фінальному етапі кріплення закривається декоративними накладками.
Кріплення на стійку – найчастіше використовується для сходових маршів, терас і балконів. На стійки з нержавіючої сталі з квадратним або круглим перетином кріпляться скляні панелі, що приймають на себе основне навантаження. Монтаж проводиться на площину сходів. У верхній частині перил встановлюється поручень для комфортного використання.
Скляні паркани-відмінно підходять для огорожі заміських будинків, резиденцій, ресторанів і т.д. паркани можуть встановлюватися як без стійок так і з ними. Роль стійок виконує металевий профіль, стійки з каменю або цегли і т. д.
Замовити скляні огорожі для сходів

Сходові огорожі зі скла широко застосовуються в різних приміщеннях-торгових і розважальних центрах, для огорожі мансард, терас, балконів, в якості перил для сходів заміських будинків і т. д.

Компанія SKY Construction пропонує свої послуги з розробки, виготовлення та монтажу різних конструкцій сходових огорож зі скла. Ми працюємо із застосуванням сучасних технологій, які дозволяють створювати міцні і надійні перила з різними варіантами декоративного оформлення.

SKY Construction пропонує своїм клієнтам:

Складання кошторису менш ніж за добу;
Виробництво конструкцій будь-якої складності – не більше 5 робочих днів;
Всі роботи виконуються ” під ключ”;
Висока якість робіт та індивідуальний підхід до кожного клієнта.

Для оформлення замовлення вам достатньо звернутися по одному з номерів, зазначених на сайті – наші менеджери із задоволенням дадуть відповідь на будь-які Ваші запитання і допоможуть підібрати оптимальний варіант конструкції.