Огороджувальні конструкції зі скла для балконів, парканів і басейнів

Сучасні технології обробки скла дозволили використовувати цей матеріал в практично будь-яких архітектурних і дизайнерських проектах. Прозорість скла і його світлопропускні здатності дозволяють збільшувати простір, надавати витонченості і стилю формам, легкості будь-якої конструкції.

Різні види скляних огорож можуть активно використовуватися як всередині приміщень, так і на вулиці. Завдяки цьому огороджувальні конструкції зі скла часто можна зустріти в:

офіс;
торгових і розважальних центрах;
житлових будинках і ділянках, прилеглих до них;
ресторанах, кафе, нічних клубах;
басейнах і т. д.

Скляні огороджувальні конструкції мають настільки широкі можливості для застосування, що сьогодні стають одним з найбільш затребуваних варіантів в сучасному будівництві і дизайні інтер’єрів.

Скляні огорожі для балконів

Балконні огорожі зі скла стануть відмінним доповненням сучасного екстер’єру як заміського будинку, так і міського багатоповерхового. Сьогодні реалізуються різні види конструкцій скляних огорож, при цьому ціна на їх облаштування є досить прийнятною.

До переваг скляних огорож варто віднести міцність і довговічність. Щільне скло, що використовується в якості полотна, стійке до механічних пошкоджень, захищене від утворення подряпин і відколів.

Скляні паркани

Скляні паркани почали з’являтися відносно недавно, але вже встигли стати одним з найперспективніших видів огорож як для заміських ділянок, так і для оформлення територій готелів, ресторанів, басейнів і т. д.

Візуальної крихкості матеріалу протистоїть міцність використовуваного загартованого триплексу-скла, яке здатне витримувати навіть значні механічні дії, захищене від багатьох пошкоджень. Важливою перевагою при виборі парканів зі скла є світлопропускні здатності матеріалу, завдяки чому територія не затінюється і зберігається природне освітлення.

Сучасні технології дозволяють споруджувати досить високі конструкції – до 3 метрів у висоту, що гарантує надійний захист території.

Скляні огорожі для басейнів

Огородження для басейнів зі скла – це один з найпопулярніших варіантів для оформлення території. По-перше, скло візуально не загороджує басейн і при цьому захищає його, гарантуючи безпеку ділянки (особливо актуально для приватних будинків, де живуть діти або тварини). По-друге, скляна огорожа допоможе розмежувати ділянку на функціональні зони.

Якщо мова йде про басейни громадського користування, то скляний паркан буде також вельми доречний за рахунок своєї прозорості – він не затінює площу для відпочинку забезпечує максимум проникнення світла на територію.

Види скляних огорож

Залежно від способу кріплення полотна скла поділяють наступні види огорож:

з кріпленням в торець ( торцеві) – таке суцільноскляне огорожу оптимально підходить для внутрішніх балконів, атріумів. У монтажі використовуються точкові кріплення з нержавіючої сталі, які фіксуються в бетонному масиві спеціальним хімічним анкером, вільний край утримує полотно скла;
кріплення в затискному профілі-вид суцільноскляних конструкцій, рекомендований для установки навколо басейнів, літніх майданчиків, терас. Скляна панель закріплюється за допомогою нижнього несучого профілю з різьбовими затискачами. Несучий профіль, в залежності від ситуації, закріплюється в торець перекриття або поверх підлоги.
кріплення на стійку (Стійкове) – система, яка широко застосовна для терас, балконів, літніх майданчиків. Скляні панелі кріпляться на стійки з металевого профілю.
паркани зі скла-окремий вид огорож, оскільки скляні полотна можуть кріпитися як на металеві стійки, так і на стійки з каменю або цегли. Можливе виконання забору без стійок.
Переваги скляних огороджувальних конструкцій

Скляні огорожі стали одним з найпопулярніших видів оформлення балконів, терас, ділянок заміських будинків і басейнів за останні роки. Безумовно, причиною цього стала маса позитивних сторін, які роблять такий варіант огорож привабливим для дизайнерів і архітекторів.

Основні переваги огорож зі скла:

міцні матеріали, що витримують значні навантаження;
безпека використання;
широкі можливості для декорування;
довговічність експлуатації.
Замовити скляні огорожі в Києві

Наша компанія пропонує вам свої послуги з виготовлення та встановлення скляних огороджувальних конструкцій. Ми пропонуємо повний спектр послуг – від розробки проекту до його реалізації і подальшого обслуговування.

Звертайтеся за номерами, вказаними на сайті, щоб отримати вичерпну консультацію про всі нюанси стосуються скляних конструкцій або оформити заявку на прорахунок.