Мобільні офісні перегородки

Важливою складовою ефективної роботи кожного співробітника є облаштування його особистого робочого простору. Сьогодні, далеко не кожна компанія може надати всім своїм працівникам Особистий кабінет, тому проблема вирішується за допомогою системи офісних перегородок.

Основне завдання мобільних перегородок полягає в тому, щоб розбити приміщення на функціональні зони і надати співробітнику свій особистий робочий простір, ізольований від решти приміщення. При цьому зберігається принцип загального відкритого простору.

Мобільні перегородки дозволяють:

Створити комфортні умови для кожного співробітника;
Оперативно змінювати конфігурацію офісу;
Знизити витрати на облаштування робочого простору;
Зонувати приміщення.

Вибір мобільних перегородок для офісу

Основна відмінна риса мобільних перегородок є їх конфігурація, яка дозволяє швидко і легко розбирати і збирати перегородки без шкоди для ремонту. Вони не кріпляться до підлоги або стелі, а встановлюються на спеціальні стійки. Однак перевага мобільності також тягне за собою недолік-хоч такі перегородки і дозволяють створити окрему робочу комірку, але її рівень шумопоглинання залишається досить низьким.

Завдяки своїй конструкції мобільні перегородки часто використовуються в:

Call-центрах;
Офісах з принципом open space;
Коворкингах.

Крім розмежування робочого простору співробітників, такого роду перегородки також можуть грати роль основи для навісних конструкцій. Додатково конструкції можуть бути обладнані коробами для проведення комунікацій або проводки.

Види модулів мобільних перегородок

Мобільні перегородки для офісу стабілізуються на підлозі двома способами:

на ніжках;
без ніжок (кутова конструкція).

Варіанти заповнення перегородок:

Скло-один з найпопулярніших варіантів сьогодні. Скло не краде освітлення, розширюючи простір офісу. В якості декоративних прийомів виконання може бути використано матування поверхні, нанесення візерунків, гравіювання, логотипу і т. д.;
ЛДСП – більш звичний матеріал, який часто можна зустріти в якості основи для офісних меблів. За рахунок цього легко можна підібрати колір перегородки, який буде поєднуватися з уже сформованим інтер’єром. Перегородки з ламінованого ДСП стійкі до впливу вологи, прості у використанні і не вимагають особливого догляду;
ДВП з тканиною – часто використовується в банках, call-центрах, адміністративних офісах, оскільки створює додатковий рівень звукопоглинання завдяки тканинному покриттю. Також має широкі можливості для дизайнерського оформлення;
Комбіновані-різні варіанти поєднання прозорих і глухих панелей. У мобільних перегородках з комбінованим заповненням може використовуватися скло, стільниковий полікарбонат разом з ДВП або ЛДСП.

Мобільні офісні перегородки зручні і практичні. Однак, зважаючи на свою конструкції мають ряд обмежень:

Максимальна висота мобільної перегородки не повинна перевищувати 2 метрів, а ширина панелі 1,2 м.
Двері в таких перегородках не встановлюються через особливості конструкції-відкриття дверей в такій ситуації може змістити центр ваги.
Низький рівень поглинання шуму

 

Замовити мобільні перегородки в Києві

Компанія SKY Construction більше 8 років спеціалізується на розробці та установці скляних і алюмінієвих конструкцій різних конфігурацій. Ми пропонуємо весь спектр послуг-починаючи від виїзду на замір, до установки і подальшого гарантійного обслуговування.

Переваги співпраці з нами:

Прорахунок вартості Ви отримуєте вже через добу після звернення;
Виготовлення перегородок займає не більше 5 днів;
Роботи проводяться”під ключ”.

Вартість мобільних перегородок залежить від побажань замовника і особливостей конструкції.

Фактори, що впливають на ціну:

розміри перегородок і їх конфігурація;
матеріали з яких буде виготовлено полотно;
дизайнерське оформлення.

Щоб отримати всю цікаву для вас інформацію про перегородки і оформити заявку на прорахунок – звертайтеся за номерами, вказаними на сайті і наші менеджери допоможуть вирішити будь-яке питання.