Душові перегородки

Душові сантехнічні перегородки використовуються для облаштування душових громадського користування. Їх нерідко можна зустріти в:

готель;
спортивних залах і фітнес-клубах;
навчальний заклад;
санаторіях і т. д.

Завдяки використанню такої конструкції приміщення душової розділяється на зони індивідуального використання, що дозволяє людям з великим комфортом приймати душ і зберігати особистий простір.

Види душових перегородок

Сучасні душові перегородки представлені моделями як з дверима, так і без них, крім того можливі різні варіанти конструкцій профілю, в залежності від особливостей приміщення. Але, мабуть, головною відмінністю перегородок такого призначення є матеріал, з якого виготовлено розділяє полотно.

Душові перегородки Комфорт

Оптимальний варіант для душових загального користування – в основі такої модульної конструкції є Алюмінієвий профіль. В якості матеріалу заповнення-ПВХ сендвіч-панелі (25 мм) білого кольору. Завдяки товщині панелі в 25 мм значно економиться простір приміщень і існує можливість обладнання більшої кількості кабінок.

При виготовленні перегородок” Комфорт ” використовуються матеріали, які не сприйнятливі до впливу підвищеної вологості і різних миючих хімічних речовин. Вироби цього класу прості в монтажі та експлуатації – облаштування душової не займе багато часу, а для підтримки чистоти досить буде використання побутових миючих засобів.

Душові перегородки Преміум

В даному випадку матеріалом заповнення є панелі HSL з товщиною 12 мм.завдяки своїм характеристикам, таким як висока щільність, стійкість до корозії і вологості, простоті догляду, такі перегородки не зручні і практичні.

Високий рівень міцності HSL панелей оптимально підходить для громадських душових з великою кількістю відвідувачів.

Ми пропонуємо широкий асортимент для декору душових перегородок класу “преміум”, в тому числі можна створювати свій унікальний дизайн полотна панелі.

Душові перегородки LUXURY

Варіант для найвишуканіших душових, оскільки тут використовуються суцільноскляні перегородки, які не тільки відокремлюють душові кабінки, але і перешкоджають розбризкуванню води. В результаті отримують стильне, світле і чисте приміщення, яке зручно у використанні і відповідає найвищим гігієнічним стандартам.

Як матеріал заповнення використовується загартоване скло товщиною 8-10 мм. Для підвищення комфорту використання поверхня скла матується або на неї наноситься малюнок.

Конструкція являє собою металеву штангу і точкові коннектори, що утримують полотно скла. Для підвищення герметичності використовується силіконовий ущільнювач. Передбачена можливість установки дверей.