Види сантехнічних перегородок

Туалетні перегородки – найчастіше встановлюються в навчальних установах, бізнес центрах, торгових будівлях. Витримують значні навантаження, стійкі до пошкоджень.
душові перегородки-використовуються в роздягальнях фітнес клубів, спортивних центрів, басейнів, промислових підприємств. Їх основна особливість полягає в підвищеній стійкості до впливу вологи, перепадів температур. Навіть при впливі таких умов поверхню кабінки не тріскається, легко очищається від патьоків і крапель води і не залишає на своїй поверхні слідів експлуатації.
пісуарні перегородки – для їх монтажу використовується алюмінієвий профіль і листи ламінованого ДСП. Завдяки широкому асортименту доступних декоративних оформлень перегородок, можна підбирати варіанти, відповідні інтер’єру Вбиральні.
Також сантехнічні туалетні перегородки розрізняються за типом використовуваного матеріалу-це може бути ЛДСП, HPL пластик або скло. Такі варіанти виготовляються для різного цінового сегмента – від економ пропозицій, до проектів преміум класу.

Матеріали для сантехнічних перегородок:

ЛДСП-простий і бюджетний варіант. Можливі різні варіанти декоративного оформлення. Оптимальний вибір для громадських вбиралень з високим рівнем відвідуваності. Ламіноване покриття матеріалу Підходить для використання в приміщеннях з високим рівнем вологості.
HPL пластик-оригінальне сучасне рішення, частіше виготовляється на замовлення в якості душових або пісуарних перегородок;
скло-варіант VIP-сегмента. Для реалізації використовується безпечне загартоване скло. Кріплення безкаркасне.