сантехнические перегородкиВиди сантехнічних перегородок

Сантехнічні перегородки можна зустріти, практично, в будь-якому громадському місці, де передбачено наявність Вбиральні. Вони виконують свою основну функцію-поділяють простір такого приміщення і створюють додатковий комфорт людям, які використовують туалет за призначенням. Туалетні та сантехнічні перегородки важливі для організації простору Вбиральні, а тому часто використовуються в різних офісних центрах, адміністративних і навчальних установах, спортивних залах, кафе, ресторанах і т. д.

Основні види сантехнічних перегородок

Визначаючи відмінності перегородок визначаються призначенням, або для чого і де вони будуть використовуватися. В залежності від призначення:

пісуарні перегородки;
туалетний;
душовий.

Виходячи з цього параметра можна розглядати Конструктивні особливості. Сантехнічні перегородки можуть бути відкритого і закритого типу. Найпростіший приклад відкритого типу-це пісуарна перегородка. В якості більш складних конструкцій можна говорити про туалетних кабінках, які дозволяють створити максимальне усамітнення людині. Подальші відмінності, які необхідні для вибору, диктуються використовуваними матеріалами.