стеклянное ограждение террас

Безрамне скління терас

Безрамне скління набирає особливу популярність в останні роки. Ця техніка, яка прийшла до нас зі скандинавських країн, дозволяє людині перебуваючи на терасі бути максимально наближеним до природи і, при цьому, перебувати в комфортних температурних умовах.

Скління тераси забезпечує:

комфортний відпочинок в будь-який час року;
додатковий бар’єр між зовнішнім світом і будинком, за рахунок чого знижуються витрати на опалення;
захист від комах, вітру, опадів;
привабливий зовнішній вигляд будинку.

Завдяки відсутності важких рам, що ділять простір між полотнами скла, створюється відчуття безпосереднього перебування на природі.

Системи безрамного скління терас

За своїми характеристиками безрамні вікна не поступаються в питаннях збереження тепла і надійності. За рахунок чого ця технологія позитивно зарекомендувала себе в питанні Скління балконів, лоджій, терас, альтанок.

Для кріплення стекол в такого роду системах використовуються профілі, що утримують скло зверху або знизу поверхні. Максимальний рівень герметичності забезпечується ущільнювачем, який використовується між стеклами.

Для підвищення міцності в системах безрамного скління використовується скло, стійке до механічних впливів, вітру, ударів і т.д. Найчастіше – це загартоване скло або триплекс. При своїй повній безпеці і надійності такі системи створюють необхідний рівень термостійкості, за рахунок чого використання тераси, балконів або альтанок утеплених таким чином, комфортно навіть в холодну пору року.

Переваги систем безрамного скління:
Надійність і якість гарантовано високим рівнем конструктивних елементів-напрямні, ролики, стійки та інші комплектуючі перевірені часом і ефективно служать протягом багатьох років;
Підвищений рівень механічної міцності, який забезпечує захист навіть при навантаженнях більше 220 кг на кв. м, що в повній мірі відповідає навіть найсильнішим поривам вітру або інший статичному навантаженні;
Загартоване скло товщиною в 8-10 мм відмінно справляється з покладеним на нього завданням;
Можливості скління великої площі-система дозволяє створювати конструкції висотою в 3 м і шириною стулок до 90 см.
Естетично більш привабливі ніж конструкції з рамою;
Система дозволяє відкрити вікна повністю-полотна відсуваються в сторону.
Основні види терасних систем

Залежно від особливостей конструкції, необхідної площі скління і типу об’єкта де будуть проводитися роботи, вибирають різні види систем скління.

Види безрамного скління терас, альтанок, балконів:

Складні системи або ж поворотно-складні – рекомендуються дл терас, веранд, балконів і лоджій. Принцип установки передбачає наявність верхньої і нижньої напрямних, по яких пересуваються стулки. При відкритті вони складаються біля однієї зі стін. Така система з опорами зверху і знизу дозволяє склити приміщення різних форм і розмірів – починаючи від прямих або з кутами, закінчуючи радіусними. Стулки ущільнюються алюмінієм або силіконом для підвищеної герметичності системи. Максимальна висота стулок-не більше 3 м;
Слайдінгові системи (нижньоопірні)- також, як і попередній варіант, ця система зручна для скління терас, альтанок і веранд. Однак в цій конструкції, скла переміщаються на роликах по полозах нижнього профілю. Даний механізм схожий на той, який можна зустріти в шафах-купе. Для підвищення теплозахисту можливе виконання стулок з склопакета. Між стулками ущільнення виконується з алюмінію або фетрового ворсу. Неможливо використовувати в радіусних приміщеннях.;
Підвісні системи (безпорогові або підвісні) – зручна не тільки для скління альтанок і веранд, але і для інтер’єрних перегородок. Конструкція передбачає відсутність порога завдяки наявності верхнього підвісу. Два контури ущільнення фетром верхнього підвісу забезпечує хороший рівень теплозахисту. В системі використовується загартоване моноскло. Можлива максимальна висота конструкції не більше 3,5 метрів.
Замовити скління балкона, лоджії або тераси в Києві

Компанія SKY Construction виробляє системи безрамного скління будь-якої складності. Ми пропонуємо виконання робіт “під ключ” – надаємо послуги від перших консультацій і виїзду на замір, до монтажу і подальшого обслуговування.

Звертайтеся за номерами, які вказані на сайті, якщо у вас залишилися питання – наші менеджери з радістю дадуть відповідь на них і допоможуть скласти заявку на прорахунок.